IT SOM BARA FUNKAR

Med Vass IT som IT-partner får du känslan av att tekniken på kontoret bara rullar. Inga kostsamma driftstoppar, inge onödig huvudvärk ifall något oväntat händer och framförallt känslan att ni förstår vad ni betalar för.

Vi är ett IT-företag som förmedlar och tillhandahåller moderna IT-tjänster. Det är allt från att avbelasta företagens IT personal till att ta hand om outsoursad  IT-infrastruktur. Vårt största fokus är att leverera molnbaserade lösningar då vi vet att framtiden är på molnet.

Vårt mål är att leverera tjänster med fokus på kostnadseffektivitet, flexibilitet, trygghet och maximal kundnöjdhet. Vår drivkraft är nöjda kunder och att i alla situationer se saker ur kundens synvinkel. Vi tar alltid ett helhetsansvar för att saker och ting blir gjorda i rätt tid och levereras på det mest optimala sättet för kollegor och kunder.

Oavsett om våra kunder väljer att gå mot molnet eller stanna i den lokala miljön så har vi kompetens för införliva de förändringar som leder till en högre driftsäkerhet och kostnadsbesparing.

Erfarenheten i bolaget sträcker sig flera år före starten 2010. Vi har under alla dessa år arbetat med att ta fram det absolut stabilaste och säkraste IT-tjänster för att kunne leverera en hög lägstanivå.

Självklart. Vi har konsulter runt om i hela landet. Vill du bli molntjänst kund behöver du till och med inte vara i Sverige.

Det är lugnt, det behöver ni inte veta. Överlämna det till IT killarna. Vi erbjuder alla våra nya kunder kostnadsfria diagnoser så vi kan se över hela bolagets IT miljö och bedöma vad som behövs.

Vass IT byggde om vår IT-struktur och våra IT-lösningar. Såväl installation som support och service har fungerat perfekt! Företaget har ett sällsynt engagemang och en fantastisk tillgänglighet!”
– VD, Lars Nording

“När vi startade upp vår grossist-butiksverksamhet, var det Vass IT som hjälpte oss med att bygga hela IT strukturen för verksamheten: Affärssystem, webbshop och molntjänst med hög säkerhet.
Vass IT har en hög service och kompetensnivå, vilket är ett krav för att vi skall kunna bedriva vår verksamhet utan störningar!”
– Styrelsen, Christer Danielsson

“Vi bestämde oss för ca 8 år sedan att byta IT-leverantör. Vi anlitade Vass IT för att uppgradera nätverken och sköta IT-driften i våra två hotell. Vass IT har byggt ett mycket stabilt nätverk och de sköter idag driften av bevakningssystem, datorer och nätverk. Vi kör våra ekonomisystem på distans (Online Arbetsplats) och är mycket nöjda med supporten och driften.”
– VD, Behrouz Shariary

DAGS ATT SE ÖVER IT-MILJÖN?
VI GÖR EN KOSTNADSFRI DIAGNOS